Gość janek38 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam mam pytania jak w temacie może ktos rozbierał i może coś pomóc bo nie wiem jak to zrobić a mam taką potrzebe aby to zdjąć a nie widze tam żadnych wkrętów będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomski Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam, Dołączam się do prośby. Jestem w trakcie obmyślania jakiegos sprytnego uchwytu na telefon i chciałbym zrobić jego mocowanie pod rantem daszka, do czego potrzebny jest jego demontaż. pozdrawiam tomski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam, Dołączam się do prośby. Jestem w trakcie obmyślania jakiegos sprytnego uchwytu na telefon i chciałbym zrobić jego mocowanie pod rantem daszka, do czego potrzebny jest jego demontaż. pozdrawiam tomski Na forum jest service manual, proponują ściągnąć go i znaleźć odp. na to pytanie. Z jego pomocą można rozebrać cały samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio00 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mi się mocno wydaje, że daszek po prostu się ciągnie w górę. On jest na wcisk na takie kołki, bez żadnych śrub. Mówię tak, bo kiedyś mi się "rozebrał" kolanem przy wsiadaniu :-) P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Mi się mocno wydaje, że daszek po prostu się ciągnie w górę. On jest na wcisk na takie kołki, bez żadnych śrub. Mówię tak, bo kiedyś mi się "rozebrał" kolanem przy wsiadaniu :-) P. Daszek nad zegarami kolanem przy wsiadaniu...??? RESPECT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Daszek nad zegarami kolanem przy wsiadaniu...??? RESPECT! nie pisał przecież, że a) przy wsiadaniu kierowcy b ) za kierownicę, więc istnieją takie warianty, kiedy faktycznie kolanem można tam coś strącić przy wsiadaniu - a kogo i jak - to już kwestia wyobraźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 hehe, pozazdrościć takich sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.