buladag Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Cześć. Odkryłem ostatnio, po 10latach jazdy tym samochodem, że almera ma schowek na karty bankomatowe w podłokietniku. Przyglądając się bliżej podłokietnikowi, znalazłem też w pokrywce taką wnękę: Nie jest ona chyba opisana w instrukcji. Do czego docelowo ma służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu588 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja w podłokietniku woże płyty CD, a w pokrywce rachunki za bene :-) które często spadają do tego schowka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOLBER Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Może ktoś jednak wie?? Mnie też to już od lat frapuje :/ Moze na papieroski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.