Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

oświetlenie panela sterowania szyb

Gość KOLARZ23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie

mianowicie czy w waszych Tino jest podświetlenie regulacji lusterek,świateł, podnoszenie szyb i sterowanie radiem przy kierownicy u mnie się nic nie świeci. pozdrawiam.

Witam

Mam pytanie

mianowicie czy w waszych Tino jest podświetlenie regulacji lusterek,świateł, podnoszenie szyb i sterowanie radiem przy kierownicy u mnie się nic nie świeci. pozdrawiam.

Podświetlania regulacji lusterek - NIE MA

--------------------------------- świateł - NIE MA

------------------sterowanie radiem - NIE MA

Pdswietlenie podnoszenia szyb - to tylko jeden przycisk z napisem AUTO. Tak jest u mnie gdzie mam przyciski na 4 szyby. Nie wiem jak wygląda sprawa na dwie.

KOLARZ23, widzimy że jesteś tu nowy,- witamy i pozdrawiamy, ale istnieje coś takiego jak wyszukiwarka. Tworząc nowy temat stwarza się bałagan i wtedy dopiero trudno coś znaleść. Te tematy były już poruszane. Trzeba szukać - czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Przy okazji dowiesz się jeszcze czegoś nowego co cię zainteresuje i się przyda.

Dodałem swoje już zrobione dodatkowe oświetlenie, w dziale - "Dodatki, wyposażenie wnętrza"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...