^^ehhh^^ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Pomyslodawcami ankiety są Dubik77 oraz Else Goraco zachecam do wziecia udziału oraz pisania w watku swoich opinii pozdrawiam, ^^ehhh^^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dodałem pozycję "Napęd" w pytaniu: Czy i co zmienił(a)byś w swoim samochodzie? Jakoś umknęło, pls zainteresowanych o ew. korektę i oczywiście Wasze dalsze głosy... Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Trochę brakuje opisu. Bo np - chętnie bym zmienił skrzynię biegów na 6-biegową. Ale.. takiej w tym modelu nie ma Więc pytanie czy ankieta dotyczy zmian na istniejące modele, czy też również na nieistniejące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) jak to w ankiecie - zawsze jest coś niejasne, ale analiza jest ciekawa - 7 głosów na "zmianę silnika" pochodzi od właścicieli najsłabszych wersji 6x 1.6 i 1x 1.5dCi - to daje do myślenia, bo to 1/3 ankietowanych... a właśnie chce podjąć decyzje - benzyna 2.0 4WD (starszy a mocniejszy) czy 1.6 nowszy, ale... to co w nim będzie prawdziwego QQ poza karoserią ? Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez kajot04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Trochę brakuje opisu. Bo np - chętnie bym zmienił skrzynię biegów na 6-biegową. Ale.. takiej w tym modelu nie ma Więc pytanie czy ankieta dotyczy zmian na istniejące modele, czy też również na nieistniejące? Oczywiście, że chodzi o zmianę na istniejące modele. Po co odnosić się do fikcji? W przypadku Twojego 1.6b wybór zmiany skrzyni oznaczałby automatycznie zmianę silnika, ale trigerem tej zmiany byłaby właśnie 6-cio biegowa skrzynia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Gratulacje dla Dubik77 i Else za pomysl stworzenia tej ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ciekawe wyniki. Brawo. Wyniki świadczą raczej, że jesteśmy zadowoleni ze swoich samochodów. Od tej ankiety powinni zaczynać lekturę nowi użytkownicy naszych qq bo - poprawcie mnie jeżeli się mylę - ale raczej większość z nas tak naprawdę cieszy się ze swoich qaszanek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Gratulacje dla Dubik77 i Else za pomysl stworzenia tej ankiety Również przyłączam się z gratulacjami dla Dubik77 i Else - szkoda że było takie ankiety zanim kupiłem, i ma rację kolega - pisząc poniżej- że będzie pomocne przy wyborze dla przyszłych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Również przyłączam się z gratulacjami dla Dubik77 i Else - szkoda że było takie ankiety zanim kupiłem, i ma rację kolega - pisząc poniżej- że będzie pomocne przy wyborze dla przyszłych użytkowników. z całym szacunkiem dla twórców jak i samej ankiety - ale poza danymi statystycznymi (łatwymi zresztą do odgadnięcia) to dla "nowego" kupującego ona tak wprost to nic nie mówi. Bo to, że najwięcej jest QQ w wersji Acenta z napędem na dwa koła i 1.6 benzyna nie oznacza nic poza tym, iż to najtańsza opcja poza "golasem" Visia - ale czy wyciągniesz z tej ankiety "radę" czy kupić 1.6i czy 1.5dCi czy 2 czy 4WD ? tego nie wiadomo - ankieta zdecydowanie o charakterze statystyczno-kolekcjonerskim, bez jakichkolwiek wskazań i głębszych do wyciągnięcia wniosków. Aczkolwiek... sam ja analizowałem, i szukając po nickach głosujących w poszczególnych punktach (co jednak wymaga trochę pracy i czasu) wyłapałem co i napisałem wyżej, że "niezadowoleni" czy "chcący zmienić silnik to Ci, co są w punkcie "benzyna 1.6" i jakiś wpływ na moje decyzje zakupowe to miało . Edytowane 15 Maja 2011 przez kajot04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 z całym szacunkiem dla twórców jak i samej ankiety - ale poza danymi statystycznymi (łatwymi zresztą do odgadnięcia) to dla "nowego" kupującego ona tak wprost to nic nie mówi. Bo to, że najwięcej jest QQ w wersji Acenta z napędem na dwa koła i 1.6 benzyna nie oznacza nic poza tym, iż to najtańsza opcja poza "golasem" Visia - ale czy wyciągniesz z tej ankiety "radę" czy kupić 1.6i czy 1.5dCi czy 2 czy 4WD ? tego nie wiadomo - ankieta zdecydowanie o charakterze statystyczno-kolekcjonerskim, bez jakichkolwiek wskazań i głębszych do wyciągnięcia wniosków. Aczkolwiek... sam ja analizowałem, i szukając po nickach głosujących w poszczególnych punktach (co jednak wymaga trochę pracy i czasu) wyłapałem co i napisałem wyżej, że "niezadowoleni" czy "chcący zmienić silnik to Ci, co są w punkcie "benzyna 1.6" i jakiś wpływ na moje decyzje zakupowe to miało . Wiadomo że ankieta nie była po to aby decydować za kupującego, bo każdy sam sobie wybiera w zależności od......... Jednakże ilości oddanych głosów przez użytkowników na taką czy inną wersję, przydatne wyposażenie czy silnik, daje do przemyślenia i rzuca pewien pogląd- co może być pomocne w podjęciu decyzji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi