Gość Konors Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam Dziś rozerwało mi prawą półoś w Primerce P11.144 2.0 TD i kupiłem od razu inną ale z silnika 1.8 niby ząbki się zgadzają ale męczy mnie pytanie czy będzie ona pasować, może ktoś będzie znał odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 czegoś nie rozumiem temat jeden wyrzuciłem do kosza dopisałeś się do tematu półosiek i mimo info ode mnie piszesz jeszcze raz oco Ci chodzi temat w koszu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75404-polos-p11144/page__pid__793305#entry793305 silnik masz CD20 a tamto jest QG czekam na konkretną odpowiedz w zanadrzu ostrzeżenie wisi odkopałem dane ze zewnętrzne przeguby niby takie same ic katalog ale półoś występuje w dziale 20td a w 1,8 już nie wiec na 2 babka wróżyła skrzynie napewno inne zew przeguby mogą być takie same Dodatkowe informacje katalogowe: Długość [mm]: 957 Zewn. uzębienie, od strony koła: 27 Zewnętrzne uzębienie, od strony mech. różnicowego: 25 Zastosowanie w pojeździe [PRIMERA (P11) - 2.0 TD] Strona zabudowy: oś przednia, z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.