nestio_vip Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Musze zdemontowac przednie wycieraczki i zdjac podszybie, bo zerwala mi sie gabka uszczelniajaca i leje mi sie woda na filtr kabinowy. Probowalem odkrecic wycieraczki, ale za Chiny nie chca drgnac nakretki:/ Czy jest cos w tym ustrojstwie o czym niewiem, a co ulatwi mi demontaz? Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 nic, trzeba po prostu odkręcić nakrętki, popsikaj czymś i weź porządny klucz nasadowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dokładnie, dobry klucz i jakiś penetrator najlepiej z domieszką dwusiarczku molibdenu (zaaplikować na kilka godzin albo dzień wcześniej na śrubę/gwint). Przed skręceniem nasmarować i wyczyścić gwint i śrubę z ewentualnej rdzy. Grill siedzi na jednej śrubce (na środku) i kilku spinkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dzieki wielkie:) Mozna skasowac temat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.