Len Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam potrzebuję małej pomocy. Otóż w moim N14 1.4 bardzo mocno skorodowała i porobiły się dziury w tym wzmocnieniu pod chłodnicą do którego jest przykręcona kołyska z poduszką do silnika Warto by to wymienić póki jeszcze nie pękło, ale nie mogę znaleźć nigdzie tego elementu. Zostają więc szroty bądź Allegro. Ale nawet tam dostępność bardzo ograniczona Moje pytanie jest takie czy można od innego modelu Nissana spasować tą belkę/wzmocnienie czy raczej bawić się w łatanie bądź dorabianie z blachy we własnym zakresie? Można niby kupić kompletne pasy przednie, ale ja nie potrzebuję i za bardzo nie mam gdzie tego potem trzymać (środek miasta, brak garażu) Za każdą pomoc serdeczne dzięki Aleście są wylewni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Taniej wyszloby kupic caly pas przedni np bhmd czy intercars maja nowe bardzo tanio , jak lubisz lepic to spawaj w wlasnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Czyli najlepiej będzie przeczesać Allegro Spawać we własnym zakresie też bym mógł, ale tutaj rolę grają koszta. O ile samo przełożenie tego wzmocnienia zrobię sam (lub z małą pomocą) o tyle spawanie bym musiał zlecić komuś i potem płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTB Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 BHMD badz intercars maja tanio kompletne pasy wiec szukaj albo zostaje z jakiegos rozbitka na allegro wyciac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ok, dzięki :] Po świętach zaczynam poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam.Moze to ci podejdzie:) http://moto.allegro.pl/wzmocnienie-przednie-poprzeczne-nissan-sunny-90-95-i1531982024.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam.Moze to ci podejdzie:) http://moto.allegro.pl/wzmocnienie-przednie-poprzeczne-nissan-sunny-90-95-i1531982024.html Wygląda na dosyć przyzwoite, ale jednak u mnie jest troszkę więcej do grzebania ;] Podczas rozbierania i rozkręcania dołu się okazało że cały dół pasa przedniego jest skorodowany i wymiana samego wzmocnienia mało da Trzeba cały dół odciąć i wspawać nowy, albo wymienić cały pas przedni Chyba ogarnę cały pas, będzie na przyszłość a i przy okazji się nową konserwacje na przód i podłużnice zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.