preston81 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 witam zauwazylem ze moj komputer zawsze przywraca stare wyniki - chodzi mi o zakładkę w menu komputera tą z srednia predkościa dystansem itd , resetuje jest 0 ,0 ,0 przejade wszystko działa powiedzmy zrobie 100 km pamieta wyniki dopuki na dłuśzy czas nie wyłącze auta - ( na noc) nastepnego dnia powinien widziec ostatni dystans czyli te przykładowe 100km ktore przejechałem , jest natomiast innaczej bo wczytuje mi stary wynik srednią itd , paski od przeglądów z przebiegiem również sie nie ruszają , czy jest to spowodowane wyłączeniem serwisu ? moze poprzedni wlasciciel tak zrobił ja nie wyłączałem troche mnie to irytuje a tak wszystko jest ok tylko zapamietał jakis stary wynik i koniec , podobnie miałem z ustawieniem czasu letniego "summer time " w zakładce zegara ustawialem ale po ponownym włączeniu auta nie pamiętał już ustawienia wszystko inne pamięta np stacje radiowe czy ustawienia audio??? dziwi mnie ze dotyczy to tylko kilku funkcji a nie całości pracy kompa srednie spalanie ilośc km do przejechania wskazuje bez zarzutu i pamieta wszystko ale te 2 przypadki ktore wymienilem gubi i wczytuje cały czas te same ... prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.