Gość Michalek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Czy mozliwy jest montaz centralnego zamka w Sunnym N13 sedan. Jesli jest to czy jest t skomplikowane??? i jakiej ewentualnie firmy wybrac sprzet?? Pozdrawiam Wszystkich ........ N13 The Best :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Bezproblemowo... zkaldasz silowniki od Leopolda.. jakas centralke, pilota i masz centralny zamek.. podjedz do jakiegos goscia co zaklada autoalarmy. On Ci wszystko powie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszka Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 witam, nie ma najmniejszego problemu, ja dostawialem jeden silownik do zamka w p10, zas w u brata w n14 montowalem alarm+centralny. osobiscie polecam zamiast centralki zamka, proponuje zastosowac najtanszy alarm. zawsze to jakies dodatkowe zabezpieczenie (odciecie np. pompy paliwa), a funkcje centralki wykonuje identycznie jak centralka. pozdrawiam ps. jakbys chcial, to moge z kolega tania zamontowac taki zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 nic trudnego ode mnie gosc od elektryki chciał 200pln :shock: kupiłem centralny na allegro za 50 (bez pilota) pare godzin, ze dwa, trzy piffka i działa extra 8) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszka Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 generalnie warto zwrocic uwage na silowniki (ich sile i producenta), z tego ci sie orientuje to firma clifford daje bardzo korzystna gwarancje na swoje silowniki. ja zwykle zaopatruje sie w tej firmie www.hadron.pl , dobrym patentem jest wlozenie silownika w folie -> zabezpiecza przed dostanie sie wody do srodka silownika (wazne zima to jest patent kolegi, ktory jest glownym elektykiem w toyocie i swoje juz wie. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.