Gość tomkoval Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Muszę zmienić łańcuszek w Primerze - silnik GA16DE rocznik 99/00. Na allegro znalazłem coś tagiego : http://allegro.pl/lancuch-rozrzadu-nissan-almera-primera-i1565096087.html Czy ktoś miał już styczność z tym łańcuszkiem ? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Muszę zmienić łańcuszek w Primerze - silnik GA16DE rocznik 99/00. Na allegro znalazłem coś tagiego : http://allegro.pl/lancuch-rozrzadu-nissan-almera-primera-i1565096087.html Czy ktoś miał już styczność z tym łańcuszkiem ? Pozdrawiam Tomek to nie jest łańcuch do tego silnika na 100% to nie jest łańcuch do tego silnika na 100% to jest łańcuch napedu pompy wody i pompy oleju do subaru justy silnik 1.2 3 cylindrowy wiem bo akurat robie kapitalkę takiego silnika poznaje po znakach na ogniwach górny łańcuch ma trzy ogniwa oznaczone z czego dwa sa srebrne a jedno złote jesli dobrze pamietam kolory . w kazdym razie oznaczone ogniwa mają odstep miedzy sobą a nie jak w tym przypadku dwa obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoval Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzieki za odpowiedz - nie chce kupic s potem przekonac sie ze nie pasuje ;-) Na allegro nie znalazlem ale na ebay'u jest cos takiego: http://goo.gl/cQ952 ale nie moge doczytac kto to zrobil - cena nie jest zla jak za caly komplet. Wiec chyba z tym bym zaryzykowal Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no to fajny zestawik ..wszystko co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoval Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam tylko nadzieje że nie jest to JC - czekam na odpowiedz sprzedawcy. Zastanawiam się czy ma sens zmiana kół zębatych. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mam tylko nadzieje że nie jest to JC - czekam na odpowiedz sprzedawcy. Zastanawiam się czy ma sens zmiana kół zębatych. Tomek To jest za tanio jak na porządne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no faktycznie tanio ale spotkałem sie z tym że były oryginały na necie za dobre pieniądze bo gdzies likwidowali serwis czy sklep i wysprzedawali tak wiec cena może nie być wyznacznikiem jakosci części co do zmiany kół to raczej nie ma sensu bo to łańcuch sie naciąga ...jeszcze nie spotkałem się z tym aby jakieś koła sie zużyły bo korona jest utwarczana wiec chyba że jakieś mechaniczne uszkodzenie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoval Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dostalem odpowiedz od sprzedawcy: This kit is made in Taiwan by a well-established company. The brand is: Certified Automotive Parts, I Czyli made in Taiwan - zna ktos Certified Automotive Parts ? Z nazwy firma krzak ;-/ Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 spytam jutro jakie możliwości mam u siebie w hurtowni jeśli chodzi o rozrząd do GA16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoval Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dzieki Zobacz od razu ile to waży proszę, musze się zorientować ile kosztuje przesyłka do Irlandii. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi