Gość grzesiek198302 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 witam mam mały problem wymieniłem aparat zapłonowy i nagle autko niema mocy gaśnie dusi się itp co ztym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 może cos źle złożyłeś, przewody źle wpiete, albo ustawienie aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek198302 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 może cos źle złożyłeś, przewody źle wpiete, albo ustawienie aparatu to napewo odpada dałem aparat od micry numery się zgadzały odpalił przejechał kilometr i ze stu koni mocy zostało 20% przepływka jest dobra krokowy też i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 sprawdz moze kabelek się skończył zapłonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 kolejnośc przewodów nie pomieszałeś?? tych do świec (1-3-4-2) ustaw górny martwy punkt wtedy palec w aparacie ma być na 1 lub 4 Zobacz przezkorek wlewu oleju czy krzywki pierwszego garu sa do góry czyli zawory zamkniete wtedy zapłon i ustawienie palca na 1 silnik kręci w prawo więc jak patrzysz na aparat a jest on z tyłu to kolejnośc przewodów idzie w lewo powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 chyba na kopułce są nr ki ale koleba pisał że było ok a nagle zonk ... może kable wtyczki itp szczel mruganie czy czegoś nie wymruga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 kolega napisał że było ok ale po wymianie aparatu sie popsuło więc idę tym tokiem aby znaleźć przyczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 może sobie poradził ,, ja kupiłem autko i było tak że wszystko przesuniete o 1 cyl i 2 z 4 zamieniony ---pokrzywiło korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.