Gość zoll Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Mam P11 (2001) QG16 i zauważyłem ze nie ma podświetlania na wyświetlaczu stanu kilometrów, a dokładniej z lewej strony mniej więcej tak do połowy Czy ktoś się orientuje jakie szły tam oryginalne żarówki? - chce mieć wszedzie tak samo podświetlone a nie choinkę ;)I jeszcze jedno pytanie czy te modele nie miały regulacji intensywności podświetlania zegarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salwa_87 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 regulacje intensywnosci maja.. takie pokretełko po lewej stronie kierownicy.. a jakie żarówki to też bym chciał wiedziec bo nie swieci mi obrotomierz i przyciski klimatronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 było, trzeba poszukać zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.