yanik3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam, Mam wyciek z maglownicy, szukam jakiegos konkretnego zakladu w Bydgoszczy, lub w Polsce ( wysylka ) gdzie by to dobrze zrobili, nie zdzierajac jednoczesnie ze mnie skory Ma ktos jakiej doswiadczenie w tej kwestii ? prosze o pomoc yanik3@wp.pl pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nie korzystałem ale słyszałem że to fachowcy http://www.hydrosystem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dziekuje, na pewno sprawdze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiksat Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Robiłem tam tydzień temu, wszystko ok. Również słyszałem, że profesjonaliści. Dałem 770zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanik3 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 wlasnie cos kolo tego mi powiedzieli przez telefon, podobno zrobia w ciagu jednego dnia, gdy podstawie smochod przed poludniem. Dzieki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.