Gość nissanp12gruszka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Parę tygodni temu straciłem zaślepkę / końcówkę lewego spryskiwacza ksenona. Jeżeli ktoś ma sprzedac zaślepkę / końcówkę jestem chętny. Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurelius Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Parę tygodni temu straciłem zaślepkę / końcówkę lewego spryskiwacza ksenona. Jeżeli ktoś ma sprzedac zaślepkę / końcówkę jestem chętny. Proszę o odpowiedź Rozpytaj na Allegro w aukcjach dot. sprzedaży różnych części z P12 może akurat trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Kolego ten sam problem mam od momentu kupna,pytałem w serwisie Lublin cena ok 400pln.komplet tzn.dysza,zaślepka itd.ale dostałem od nich tel.do gościa co sprowadza nissany i może miec,rozpytam to dam ci znac co i jak!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nissanp12gruszka Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kolego ten sam problem mam od momentu kupna,pytałem w serwisie Lublin cena ok 400pln.komplet tzn.dysza,zaślepka itd.ale dostałem od nich tel.do gościa co sprowadza nissany i może miec,rozpytam to dam ci znac co i jak!pozdrawiam Dzięki za wiadomośc. Jeżeli byś coś wiedział więcej to daj znac. Będę czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.