Gość mariusz75 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich , to mój pierwszy post na forum więc kłaniam się nisko . Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem, aczkolwiek nie użytkownikiem (moja dziewczyna jest użytkownikiem) MICRY k12 z 2009 roku z silniczkiem 1.2 i przebiegiem 18 000 km. Mam pytanie odnośnie świateł mijania włączających się automatycznie po włączeniu stacyjki lub zapaleniu silnika. Czy mikrus ma taka funkcje, czy jest możliwość włączenia lub wkodowania takiej opcji jako świateł do jazdy w dzień. prosze o info i pozdro dla wszystkich.mariusz75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich , to mój pierwszy post na forum więc kłaniam się nisko . Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem, aczkolwiek nie użytkownikiem (moja dziewczyna jest użytkownikiem) MICRY k12 z 2009 roku z silniczkiem 1.2 i przebiegiem 18 000 km. Mam pytanie odnośnie świateł mijania włączających się automatycznie po włączeniu stacyjki lub zapaleniu silnika. Czy mikrus ma taka funkcje, czy jest możliwość włączenia lub wkodowania takiej opcji jako świateł do jazdy w dzień. prosze o info i pozdro dla wszystkich.mariusz75 Nie ma takiej funkcji,potrzebna osobna instalacja lub moduł DLM-4(DLM-2 Łatwo kupić niestety do H4 potrzebny DLM-4,a ten trudno dostać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.