Gość serwer Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 witam.primera p12 2002r mam pytanie , miałem drobną kolizje i uszkodzone mam lampy xenonowe połamane uchwyty i niechce ich kleić bo dużo by tego było.stare lampy okazało sie że to angielskie wersje przetwornice całe i lampy świecą.chce wymienić na nowe zamienniki na allegro ok200zł ale nie xenony oczywiście i miałem zamiar wymontowanja przetwornic z żarnikami ze starych lamp i zamontować do nowych.jest taka możliwość? czy zamiennik nie xenon jest wykonany z innych twożyw niż prawinny xenon. też myślałem by kupić jusz europejską wersje lampy ale używke tylko że orginalą nissana cena też wgranicach200zł nie xenon i zamontować przetwornice ze starych. czy musze szukać prawinnej lampy xennonowej bez przetwornic .bo używka kompletna ok800 szt z góry dzieki pozdo i wesołych świąt serwer-8984@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.