WOLF79 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mam wyciek z wężyka paliwowego,który idzie z pompy do "listwy"ten grubszy.stąd moje pytanie:czy wymiana tego wężyka wiąże się z odpowietrzeniem układu paliwowego??jeśli tak to jaką metodą,czy ten wężyk można zastąpic innym kawałkiem gumy i jaką ma średnicę?I jak ta usterka wpływa na pracę całego silnika? Z góry dziękuje za pomoc!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tez masz problemy, pomierz albo go sciagnij i idz do jakiegos sklepu motoryzacyjnego i dobiora ci tam, oczywiscie ze trzeba bedzie odpowietrzyc, bo jak inaczej wezyk wymienisz bez rozpinania? Przez ta usterke moze ci sie zapowietrzac uklad paliwowy, skoro ci cieknie. Moze byc inny wezyk tylko musi byc przystosowany do paliw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Rozumiem ,że wystarczy tzw,ręczne odpowietrzenie?reszty się domyślałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.