Gość tata Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witajcie Notki Pierwszy raz jestem posiadaczem marki nissan,Note 1.4 benzyna taki golas znaczy się uboga wersja i to od kilku dni.proszę fachowców z forum o informacje ,opis deski rozdzielczej co do czego służy,mam instrukcje ale po niemiecku,wiem,wiem mogłem się uczyć języków obcych,bla,bla,bla. Proszę o rzetelna informacje bo na razie to intuicyjnie wszystko po kolei testuje włączam i wyłączam,ale to zabiera sporo czasu a żonka się wkurza ze siedzę w kabinie notka i nie pomagam w domku Na początek do czego jest te ustrojstwo nr 6 na manetce z prawej strony kierownicy Dziękuje z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 tym regulujesz czas pracy wycieraczek tzn. ile mają trwac przerwy pomiędzy kolejnymi machnięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bardzo proszę w załączeniu polskie tłumaczenie twojej instrukcji. Funkcja 6 bardzo przydatna w zależności od intensywności deszczu. Po prostu wycieraczki albo wolniej albo szybciej pracują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tata Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bardzo proszę w załączeniu polskie tłumaczenie twojej instrukcji. Funkcja 6 bardzo przydatna w zależności od intensywności deszczu. Po prostu wycieraczki albo wolniej albo szybciej pracują . DZIEKUJE A czy koleżanka Ulek może zeskanować całość tej przydatnej dla mnie instrukcji. wiem,wiem proszę o dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 masz dobry nick, przyjedź i zajmij się bobasem Ulka, to Ci zeskanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tata Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 tym regulujesz czas pracy wycieraczek tzn. ile mają trwac przerwy pomiędzy kolejnymi machnięciami [/quote Dziekuje maniaku -nissanmaniaku masz dobry nick, przyjedź i zajmij się bobasem Ulka, to Ci zeskanuje Dziękuje bardzo Za opiekę nad bobasem to żonka by mi pozamiatała,Lublin jest daleko od łodzi i trzymajmy się tej wersji,ha,ha,ha. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 całej nie dam rady ale co jakiś czas bym coś mogla zeskanować tylko jak mała będzie spała pytanie co cie jeszcze interesuje bo na skanowanie całej inst jakoś czasu bym nie miała jakby co wal na priv - WAS bez podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 na na drugi raz coś wiecej w tytule proszę pisać Nie umieszczaj w tytule tematu terminów zastępczych jak: "pomoc", "problem", "pilne", "nie wiem co robić" itp.; Tematy nie spełniające tych zasad bedą usuwane. Jeśli coś sprawia Ci trudność, skontaktuj się z moderatorem. zmienię tyt Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tata Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 na na drugi raz coś wiecej w tytule proszę pisać Nie umieszczaj w tytule tematu terminów zastępczych jak: "pomoc", "problem", "pilne", "nie wiem co robić" itp.; Tematy nie spełniające tych zasad bedą usuwane. Jeśli coś sprawia Ci trudność, skontaktuj się z moderatorem. zmienię tyt Witamy [/color Dzięki za zmianę tematu,poprawie się na przyszłość,przepraszam,tofu, miałem problem ze znalezieniem swojego tematu,przez te poprawki,hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 SPOko zawsze wysyłam PW jak coś pozmieniam a tu myslalem że dasz radę bo wystarczy w profilu wejść w swoją zawartość i masz swoje posty i tematy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawiec00000 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Cześć, jestem nowym użytkownikiem Nota i również nie mam polskiej instrukcji, a w związku z tym auto to jest dla mnie wielką zagadką. Tata udało Ci się zdobyć skany instrukcji po polsku? Jeśli tak to może mógłbyś podesłać na adres krawiec00000@tlen.pl ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 proponuję żeby ktoś ze stałych bywalców w ramach dobrego uczynku zamienił tą godzinę poobiedniej drzemki na pracę przy skanerze, zrobił z tego dokument PDF i raz na zawsze problem byłby rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sanchez Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To ja mam jeszcze takie pytanie do szanownych posiadaczy instrukcji. Chodzi mi o wersje z automatyczną klimą, a dokładnie o przycisk/pokrętło po prawej stronie, gdy kliknę raz mam obieg wewnętrzny, gdy kliknę drugi raz mam zewnętrzny, ale co gdy wcisnę trzeci raz? Wtedy nie pali się żadna dioda, ale powietrze nadal leci, ale skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpert17 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To ja mam jeszcze takie pytanie do szanownych posiadaczy instrukcji. Chodzi mi o wersje z automatyczną klimą, a dokładnie o przycisk/pokrętło po prawej stronie, gdy kliknę raz mam obieg wewnętrzny, gdy kliknę drugi raz mam zewnętrzny, ale co gdy wcisnę trzeci raz? Wtedy nie pali się żadna dioda, ale powietrze nadal leci, ale skąd? W instrukcji to nie jest wyjaśnione - na logikę samochód dobiera wtedy "automatycznie" ile powietrza brać z zewnątrz, a ile z wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sanchez Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No na aż taką automatykę, to bym nie liczył, co najwyżej na jakieś stałe 50/50, dziwne, że nie jest to w instrukcji wyjaśnione. Chyba muszę się wziąć za tłumaczenie mojej francuzkojęzycznej instrukcji, bo nie wszystko jest dla mnie jasne, np. inteligent key, o ile moja wersja to posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) inteligent key, o ile moja wersja to posiada. To akurat po angielsku system "inteligentnego kluczyka"Zapalasz pokrętłem przy wciśniętym hamulcu,bez wyciągania kluczyka z kieszeni.Otwierasz drzwi przyciskami w klamkach.pytanie wyżej "ale co gdy wcisnę trzeci raz?"-powietrze leci z zewnątrz,mimo że dioda się nie pali. Edytowane 27 Marca 2012 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sanchez Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie. W instrukcji to nie jest wyjaśnione - na logikę samochód dobiera wtedy "automatycznie" ile powietrza brać z zewnątrz, a ile z wewnątrz. A jednak masz rację, no może poza tym, że nie ma tego w instrukcji, w wersji ang. znalazłem "Press the air intake button until both the indicators (Outside air) and (Air recirculation) are off. The intake air will be controlled automatically between the air recirculation and outsideair modes." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dziękuję bardzo za wyjaśnienie. A jednak masz rację, no może poza tym, że nie ma tego w instrukcji, w wersji ang. znalazłem "Press the air intake button until both the indicators (Outside air) and (Air recirculation) are off. The intake air will be controlled automatically between the air recirculation and outside air modes." Tak ,ale działa tak tylko w trybiie AUTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi