Gość mlodykulka Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam. Potrzebuje spryskiwacz reflektorów do P11 lift.. Nie mogę go nigdzie znaleźć. Moze do primery pasuje spryskiwacz z almery? Albo może od jakiegoś innego samochodu? Proszę pilnie o pomoc. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kup takie http://moto.allegro.pl/spryskiwacz-reflektora-xenon-uniwersalny-i1570575357.html mi jakaś łajza ułamała jeden, to drugi sprzedałem, i założyłem właśnie takie pasują idealnie, działają super, można polakierować i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 a jak z psikaniem na reflektor? nie psika gdzieś z boku? ;/ bo ja też nie mam jednego spryskiwacza i nigdzie nie idzie go dostać za rozsądne pieniądze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Tez wlasnie nie mam jednego spryskiwacza i chcialbym sie zapytac kolegi Walczaka czy pasuja one w orginalne miejsca w zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 spryskiwacz trzeba wcisnąć na siłę albo powiększyć minimalnie otwór, polecam drugą opcję końcówki dysz są regulowane więc strumień można skierować dokładnie tam gdzie się chce obudowa jest zdejmowana więc można polakierować założyłem je nawet nie zdejmując zderzaka, przewody też pasowały, tylko je troszkę podgrzałem żeby lżej weszły montaż ok 6 mies. temu i działają bez zarzutu, w zimę w trasie nieocenione....... chyba je w końcu polakieruję............. jak chcecie to wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 no pewnie że chcemy bo jak wiadomo efekt wizualny też się liczy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo-70 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam takie same jak kolega Walczak.Działają bez zarzutu i opis montażu kolegi się zgadza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 zdjęcia niestety tylko telefonem gdyby były pomalowane nikt by nie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 szukam takich na allegro ale nie mogę znaleźć jakby ktoś podrzucił linka byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Spryskiwacze rewelacja , ja kupilem u tej osoby : http://phuarmar.isto...senona-kpl.html zapomnialem jaki ma nick na allegro , wystarczy zadzwonić do nich na stacjonarny to podadzą. U siebie musuialem powiekszyc otwor w zderzaku i po prostu go wcisnąłem na siłe , siedzi stabilnie 3 miesiąc , przezył z 5 myjni wiec myśle że sie nie urwie. Jeden mam oryginalny drugi uniweraslny , różnica praktycznie niezauważalna , trzeba tylko dobrze dysze wyregulować bo domyślnie psika za nisko. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez demano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrus Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czesc Wam Wszystkim .Odgrzewam kotleta . Chodzi mi własnie o te spryskiwacze skad i gdzie. Ostatnio jakis pro driwer zostawil mi na zderzaku czerwony kolor i brak spryskiwacza:(. Z tego co widze to na alegro sa bardzo drogie spryskiwacze te orginalne. Pytanie, czy sa jakies zamienniki z innych marek samochodów ?? Zauwazyłem takie cos z opla co ksztaltem i dysza przypomina nasz i czy bedzie taki pasowac ? http://allegro.pl/spryskiwacz-reflektora-opel-vectra-c-signum-gm-fv-i3524062883.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi