Gość pilarteam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam. Planuje zagazować swojego Pathfindera byłem u paru "gazowników" i zaproponowali mi dwa rodzaje instalacji : -STAG 300+ z wtryskami Hano jak dobrze pamiętam w każdym razie 3600zł za instalacje, -BRC nie wiem jaką i już 4500zł przy tym, że w innym warsztacie za BRC 4000zł. Słyszałem też ,że czasem montuje się maszynkę, która smaruje zawory czy jest faktycznie potrzebna ?? Jaką instalacje mi polecicie STAGA czy BRC i np na jakich podzespołach i o co pytać na co zwrócić uwagę. Nissan 4.0L V6 276KM. Liczę na pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 STAG300+ to co podał będzie gitt, do tego dobry reduktor i montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 STAG300+ to co podał będzie gitt, do tego dobry reduktor i montaż jestem za hany ładnie dobierze z zapasem mocy ładnie blisko i osobno zamontowane ,,, podstawa to reduktor doprowadzenie gazu jak dla mni 8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pilarteam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A jaki reduktor poradzicie ?? Czyli te wtryski będą OK ?? I nie ma co szalec w takim razie z BRC mam rozumiec ? Dzieki za odpowiedz i podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja teraz będę próbował NIKO, zapowiada się fajnie zobaczymy, u Ciebie pewnie na jednym reduktorze się nie skończy, czyli 2x ZAVOLI ZETA S powinien oblecieć, a hanki jak najbardziej, a BRC nie jest aż takie fajne do tego ciężko cokolwiek zrobić samemu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pilarteam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzieki za pomoc i informacje w takim razie umawiam się na montaż dam znac jak i co po montazu ale to dopiero gdzies polowa maja. Pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.