cww Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam Potrzebuje porobić trochę poprawek lakierniczych w moim Terrano i mam problem z nr lakieru. W dokumentach samochodu jest nr BP3K ale samochód jest dwukolorowy, numer ten pewnie dotyczy górnej części nadwozia, a ja potrzebuje lakier na dolną część. Orientuje się może ktoś skąd wziąć ten numer lakieru?, w dokumentach i w samochodzie występuje wszędzie tylko jeden numer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz85 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam Potrzebuje porobić trochę poprawek lakierniczych w moim Terrano i mam problem z nr lakieru. W dokumentach samochodu jest nr BP3K ale samochód jest dwukolorowy, numer ten pewnie dotyczy górnej części nadwozia, a ja potrzebuje lakier na dolną część. Orientuje się może ktoś skąd wziąć ten numer lakieru?, w dokumentach i w samochodzie występuje wszędzie tylko jeden numer. Pozdrawiam [/quo nr lakieru jest na tabliczce znamionowej a jak to nie jest ten to zajedz autem gdzie dorabiaja lakier i dorobia ci do dolnej czesci samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie ma sensu dobierać kolor według nr. do starszego auta bo lakier jest od słońca i mycia wypłowiały. Najlepszym sposobem jest dobrać pod klapkę wlewu paliwa, sam się o tym przekonałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie ma sensu dobierać kolor według nr. do starszego auta bo lakier jest od słońca i mycia wypłowiały. Najlepszym sposobem jest dobrać pod klapkę wlewu paliwa, sam się o tym przekonałem. Masz rację i tak zrobiłem..., dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.