Gość mieszko Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Potrzebuje przednią poduszke pod skrzynie bo moja już padła i teraz mamm do was pytanie bo w serwisie wołają kolosalną cene za nią prawie 600 zł zamienników brak, w sumie znalazłem jeden ale też nie ma go na magazynie a cena 280zł też duza ale ostatnio zobaczyłem na allegro firmy Yamato i nie wie,m czy to nie jest właśnie ta sama co ja potrzebuje, moja poduszka wygłada tak ona jest zaraz na tej belce za chłodnicą z przodu a tu jest link do aukcji http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p11-przednia-poduszka-silnika-nowa-i1557795038.html Szukałem na szrotach i po pierwsze też sie cenią a po drugi cześto są te poduszki rozerwane dlatego myśle o tej tym bardziej że jest nowa. Co wy na to to bedzie ta bo widze że wygląda tak samo, ewentualnie ta guma w środku jakby inna była, ale czy to ma znaczenie ? Zapomniałem dodać ze mam p11 2.0 131 PS Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez mieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak nowa, to najlepiej stąd: http://tedgum.pl/sklep/index.php?cPath=33_729_2177_5481 Nie przepłacisz i będzie pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 sprawdzałem już tam i akurat tej co potrzebuje to nie ma, cały czas zastanawiam sie nad tą z tej aukcji firmy Yamato bo nowa no ale ciekawe czy ta guma jest dośc wytrzymała, chociaż nie wiem czy nie lepiej kupić ori używki. Ma ktoś jescze jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 sprawdzałem już tam i akurat tej co potrzebuje to nie ma, cały czas zastanawiam sie nad tą z tej aukcji firmy Yamato bo nowa no ale ciekawe czy ta guma jest dośc wytrzymała, chociaż nie wiem czy nie lepiej kupić ori używki. Ma ktoś jescze jakieś sugestie ? Całej może nie być, ale jesteś pewien że samego wkładu też nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 tak wkładu też nie ma A co powiecie o tej bo chcę ją zamówić ale nie jestem pewien czy to ta sama jaką potrzebuje, niby wygląda tak samo, mam rację czy nie ? http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p11-przednia-poduszka-silnika-nowa-i1609690698.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 chyba to to ale nie było pełnych wkładów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Właśnie nie wiem czy tam jest pełny wkład bo takie niedokładne zdjęcia, ale kształt taki sam chyba, a to źle że wkład jest pełny, może szybciej pęknąć ? Czy zamiast tego zamienika lepiej kupić dobra używkę ? Pomóżcie bo już sam nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Ta poduszka będzie pasować samym wkładem się nie sugeruj Edytowane 11 Maja 2011 przez nice-wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ja też mam do wymiany ta przednia poduszke w moim traktorku. Kolega mi sprawdzał to kosztuje jak dla mnie 70 zł jak dobrze pamietam. Nie wiem jaka firma.Jak pytałem sie w sklepach to wszystko koło 200-300 zł. Mam naderwane gume.Ale jeżdż tak cały czas. Nie jest aż tak mocno bo jużby była wymieniona. Pamietam że ktoś podawał namiar na sklep z dobra cena tej chyba poduszki albo innej.Nie wiem czy dziale czesci czy dział o warsztatach.Byś musiał poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 podawali cene ale samych wkladów zeby najlepiej kupić, chyba jednak tą kupie bo dobra używka wacha sie tez w granicach 100-150 zl, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzE Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) U mnie poduszka była taka : Edytowane 7 Października 2011 przez EzE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No ja wymieniłem jakis czas temu. I lepiej wymienić przednią i sprawdzić tylnia na sankach. Za przednia płaciłem 70zł firma srl line a tylnia chyba yamato to płaciłem 100zł. Teraz mam spokój. I kupowałem na allegro. fakt przednia pasowała idealnie ale tylnia troche nie bardzo ale ale wysokosc śruby przelotowej pasował to założyłem nie chciało mi sie jezdzic do sklepu i czekac na inna. Niby patrzał pod td a była inna ale jest ok. I teraz mam spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi