Gość lukmar16 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam. Dziś zauważyłem że jeden z przewodów jest w jednym końcu odpięty i nie zauważyłem miejsca w które mam go podpiąć. Przewó znajduje się pod pompą vacum. Zdjęcia w załącznikach. Następna rzecz jaka mnie zastanowiła to brak jednego bezpiecznika (chyba) w skrzynce po lewej stronie auta jak się stanie przed nim- zdjęcie również w załączniku. Proszę o pomoc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 czy nie jest to przypadkiem odpowietrzenie skrzyni biegów ?? dałeś takie wielkie zdjęcia że ciężko się połapać co jest czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukmar16 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wrzucam mniejsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 jeśli to rurka gumowa to najpewniej odpowietrzenie skrzyni. co do przekaźników to jutro zajrzę do siebie i napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Hehe, tez to ostatni zauważyłem jak ?ci?gn?łem koło. Rozmiem że to ma sobie po prostu tak wisieć? Jest zakończone tak? fajk? na końcu w okolicach półosi lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukmar16 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Pewnie to jest jaki? odpowietrznik tak jak kolega powiedział wyżej i tak ma być. A nie wie kto? od czego jest ten brakuj?cy bezpiecznik na jednym ze zdjęć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 widzę że nie masz ABS-u więc może to jest właśnie od ABS ? u mnie wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.