Gość dany76 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 witam,mam wielki problem z moja primerka,niestety nie moge znalezc mechanika ktory w stanie jest mi pomoc,samochodzik na kazdym biegu wkreca sie do 3500 obrotow,v max. 120,filtr paliwa wymieniony,komp nie pokazuje bledow,moc taka jak byla auto nie jest slabe ale przy 3500 gaz w podloge a autko tak sie zachowuje jak by ktos je trzymal za zderzak,bardzo dziekuje za ewentualne sugestie i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laszlo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 szkoda że nie podałeś jaki silnik masz w tej primerze. Z obrotów podejrzewam że benzyna. Jeśli masz rozrząd na łańcuchu to możliwe, że jest wyciągnięty i jakby "przesunął" się moment otwarcia i zamknięcia zaworów do tyłu. Kiedyś ktoś tak miał w n16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Padnięty przepływomierz nie daje checka i takie objawy, ale może być też coś innego (ja bym zaczął od przepływki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 na 90 % przepływomierz i dodatkowo uszkodzony katalizator jesli sondy lambda masz dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.