Gość xmucio Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam, Od jakiego? czasu zauważyłem, że nie gasn? mi wy?wietlacze przy zegarach. Wychodzę z samochodu i zamykam wszystkie drzwi centralnym zamkiem, wracam za godzinę (nie otwieram samochodu) i jak zajrzę przez szybę na deskę rozdzielcz? to mogę odczytać aktualn? godzinę i przebieg. Oczywi?cie wy?wietlacze nie s? pod?wietlane dopóki nie wł?czę ?wiateł pozycyjnych. Nie jest to może poważny problem, gdyż w niczym tak naprawdę nie przeszkadza, ale z tego co mi się wydaje, jak kupowałem samochód to wy?wietlacze samoczynnie się wygaszały. Irytuje mnie to, że co? nie działa tak jak powinno. Czy kto? spotkał się może z podobnym problemem, albo może wie od czego zacz?ć diagnostykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To normalne. Dopóki nie odł?czysz aku to przebieg i godzina będzie widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.