Gość wojtek9gorny3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam. jestem nowy na tym forum. Posiadam Nissana Sunny N14 1.4 16v z 95 roku. Potrzebuje informacji gdzie są ukryte przewody do podłączenia tylnych głośników?? Już kupiłem głośniki a nie mogę znaleźć kabli. Dodam że mam radio SONY MEX-BT3800U, z przednimi głośnikami gra dobrze ale chce jeszcze tylne. Proszę o szybkie odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nie możesz ich znaleźć bo prawdopodobnie ich nie ma:) musisz z kostki pociągnąć nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek9gorny3 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzięki:) A możesz mi jeszcze powiedzieć jakich kabli użyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ja jak kable wymieniałem to dałem TAKIE i grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 takie jak kolega podał są OK Widzę że mieszkasz też we wrześni więc polecam Ci sklep na ul Dzieci Wrzesińskich tam jest taka fajna Pani która pomoże ci dobrać odpowiedni przewód stosowny do mocy radia i głośników, Coby się nie grzał ani nie było straty sygnału. Tak przy okazji za ten kabel z linku powyżej płaciłem 1.50zł i bez przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.