Gość mpcolt Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam mam problem z orginalnymi sprzęgiełkami nie rozłączają czy ma ktoś doświadczenia z naprawą jeżeli tak to proszę o poradę będę bardzo wdzięczny a przy okazji po wymianie termostatu wskażnik stoi lekko za połową i zimą bardzo długo się nagrzewa nie wiem czy te typy tak mają. Pozdrawiam i proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam, niedawno rozbierałem te sprzęgiełka, też się zacinały i przy okazji porobiłem kilka zdjęć; niestety nie wiem jak wrzucić te fotki- jakiś imageshack? tam wrzuciłem, ale co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolY61warszawa Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam, w załączeniu krok po kroku jak załadować zdjęcie. Nie musisz korzystać serwisów typu "imageshack" :-) Na marginesie jeśli potrzebujecie to mam do sprzedania za symboliczne 50 zł (+ koszt wysyłki) oryginalne automatyczne sprzęgiełko od mojego Y61. Jest tylko jedno ale... Mam 4 sprzęgiełka i wśród nich jest jedno sprawne... nie pamiętam, które? Koszt wysyłki za 4 sztuki - nie wiem jaki jest? Oczywiście możliwy odbiór osobisty Wawie w Wilanowie :-) Przebieg tego sprzęgiełka to około 270 000, jeśli Cię to interesuje to dawaj znać na priva. Wymieniałem sprzęgiełka 2 razy i dwa razy mi padały... jeżdzę już na manualnych jest to uciążliwe ale za to działają :-/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.