Gość dzolero4 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witam. Mam problem z zapięciem środkowego pasażera w pas bezpieczeństwa na tylnej kanapie. Nie mówie o +2. Z tego co widzę brakuje mi jednego elementu na pasie, abym mógł przelotowo wpiąć go w zacisk. Macie na pasie jeden element męski czy dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam. Mam problem z zapięciem środkowego pasażera w pas bezpieczeństwa na tylnej kanapie. Nie mówie o +2. Z tego co widzę brakuje mi jednego elementu na pasie, abym mógł przelotowo wpiąć go w zacisk. Macie na pasie jeden element męski czy dwa? U mnie są dwa elementy na pasie , ale nawet nie próbowałem używac 3-go pasa i natychmiast go taśmą podwiesiłem u góry bo mi "dyndał". Pozdr.Ed...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzolero4 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No i o to chodziło. Dzięki. Swoją drogą zastanawiam się jak przeszedł badanie techniczne pojazdu i to w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.