Gość Matush Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witajcie mam pytanie. Kupilem felgi o rozmiarach: średnica: 15" szerokość: 6" rozstaw śrub: 4x114,3 ET (offset): 45 średnica otworu felgi: CB67,1 No i tu jest problem tak mysle ze to jest problem poniewaz srednica otworu felgi w N16 2000r jest 66,1. Z tego co sie orientowalem to nie ma nawet tak malych pierscieni centrujacych co o tym myslicie moga byc zalozone bez niczego i bedzie wszystko ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja mam jedną felgę bez pierścienia bo zawsze brakuje czasu żeby dorobić i nie widzę żeby się coś działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berry Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 nie jest to drastyczna różnica,ogólnie efekt jest taki że jak wpadniesz w większą dziurę to może śruby urwać. popatrz na allegro za plastikami,co prawda plastik to nie najlepsze rozwiązanie ale ręcznie możesz szlifnąć i zawsze to lepiej niż by go nie było. możesz też jechać do kogoś kto ma tokare i Ci zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 WITAM,ja kiedyś kupiłem używki ALU.od Rouwera i przerobione otwory środkowe miały na tokarce,żeby pasowały do Almy,bo rozstaw śrub pasuje.Wchodzą na piastę idealnie i bez innych kombinacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matush Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 a ja jednak bede musial raczej na zamowienie zrobic te pierscienie bo 1cm nigdzie nie maja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 spróbuj w warsztatach co zajmują się felgami(sprzedaż,prostowanie itp)powinni mieć takie rzeszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.