Gość limsko Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ostatnio otkryłem szarpiąc się z bagażami kabel w bagażniku, nie wiem do czego służy i czy musi być gdzieś podpięty więc liczę na waszą pomoc. Wygląda to jakby był w miejscu na 2 żarówkę podświetlenia bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osirus Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Może to kostka od zmieniarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość limsko Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Do zmieniarki idą dwa grube kable. Są podłączone. Nie mogę jej sprawdzić bo brak wnętrzności.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo-70 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam.Ja też mam taka kostkę.Też się zastanawiam co to jest i od czego?I również myślałem,że to od drugiej lampki oświetlenia bagażnika,ale teraz nie jestem już taki pewny.Bo obydwaj mamy brak lewej lampki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin78 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Wg Harness Layout z naszego manuala to mogą być tylko 2 rzeczy. high mounted stop lamp -dodatkowa lampa stop lub rear wiper motor - czyli silnik wycieraczki. Osobiscie obstawiam to drugie Niestety ja mam WP wiec nie jestem w stanie tego sprawdzić ale jeżeli tan kabelek znajduje się w we wspólnej wiązce z glośnikami to nie ma wiecej możliwosci. Dawniej się robiło sie tylko kilka wiązek głownych i dlatego bardzo często w autach znajdziemy wolne wtyczki które nie są do niczego podłączone. Obecnie wchodzi standard Customer Direct wiec jak sobie czegoś nie domówimy w salonie to potem już się tego nie założy. Po prostu teraz brak wolno dyndających wtyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość limsko Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki za odp. podejrzewam, że będzie to "rear wiper motor - czyli silnik wycieraczki." ponieważ dodatkową lampę stopu mam podłączoną, a tylnej wycieraczki nie posiadam wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tez mam taka kostke i jest podlaczona do silniczka wycieraczek. Mam sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.