Gość PrzemekB Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam mój pierwszy wpis Od niedawna jestem kierowcą nissana sunny 1,4 1991r więc z gaźnikiem i sondą lambda. Z poprzedniego samochodu pozostała mi sprawna instalacja gazowa stag 2l do wtrysku jednopunktowego. Podobno bez problemu można go podłączyć do tego gaźnika . Może jakieś sugestie czy to jest wykonalne może Ktoś ma taki zestaw .Prosiłbym też o zdjęcie lub opis jak podłączyć to do gaźnika Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 co masz dokładnie??? bo na stronie Producenta nie znalazłem takiego oznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrzemekB Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 co masz dokładnie??? bo na stronie Producenta nie znalazłem takiego oznaczenia stag-2 L założony w 2006 do monowtrysku do dziś można nowe sterowniki i okablowanie kupić na allegro podobno trzeba tylko dokupić elektrozawór do benzynki ale wolałbym dowiedzieć się od posiadacza nissanka z taką instalacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.