duchino Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 witam, nie mam pradu w gniazdku od zapaliczki. jak mozna sprawdzic co sie popsula? pozdrawiam marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 bezpieczniki??? a może wtyczka wypadła??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchino Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 bezpieczniki??? a może wtyczka wypadła??? Gdzie jest bezpiecznik od zapalniczki? jak sprawdzic ta wtyczke? pozdro marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 1. Gdzie jest bezpiecznik od zapalniczki? 2. jak sprawdzic ta wtyczke? pozdro marcin ad1. narazie rozbiłem szklaną kulę, czyli nie pomogę bo nawet auta nie znam jakie masz ad2. wyjąc gniazdo i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchino Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ad1. narazie rozbiłem szklaną kulę, czyli nie pomogę bo nawet auta nie znam jakie masz ad2. wyjąc gniazdo i sprawdzić 1. no tak Nissan Primera P11 r. 2001 (po lift) 2. dzieki pozdro marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 1. no tak Nissan Primera P11 r. 2001 (po lift) z lewej strony kierownicy masz bezpieczniki, sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchino Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 z lewej strony kierownicy masz bezpieczniki, sprawdź znlazlem bezpiecznik od zapalniczki - jezeli to wina bezpiecznika to powinien byc spalony? wyciagnalem zapalniczke i wyglada na to ze kable sa dobrze podlaczone. dzieki marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.