Gość Jakob Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam! Zgubiłem właśnie kluczyk do auta. Został mi 1 egz. Chciałbym dorobić sobie kluczyk z alarmem. Jaki byłby tego koszt? Może ktoś mi powiedzieć chociaż oscylacyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ja kilka dni temu zakupiłem auto z jednym kluczykiem i mam ten sam problem. W serwisie wołają 1000 zł za dorobienie. Nie wiem jak u innych magików. Ponoć istnieje możliwość kupienia kluczyka od angola dorobienie nowego grotu i przeprogramowanie kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 popatrz na allegro, nowy kluczyk z zaprogramowaniem niecałe 600zł. Tylko musisz do nich podjechać samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.