Gość spartan2210 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam wielką wielką prośbe a mianowicie chodzi mi o wrzucenie fotki prawidłowego przepływomierza do Primery P12 2.2 dci 136KM. Mam przypuszczenie ze ten który mam aktualnie założony jest nie z tego modelu bo są widoczne przeróbki (przecięte kabelki+taśma izolacyjna). Z góry dziekuje i prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lisekp1289 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 kolego moze przeslij mi swojego maila to ci przesle foto bo mam taka sama primere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spartan2210 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 lisekp1289 mail został do Ciebie posłany. "lisekp1289" dzieki bardzo za przesłane fotki. Temat uwazam za zamknięty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.