Gość ola_to Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No wlasnie.. Nyssa Tyran I..wreszcie je zobaczylam (jako ostatnia).. i zaraz ktos z moich przyjaciol zrobil nim kuku.. ororowaniu.. upppsss... cale szczescie ze bylo orurowanie bo inaczej masakra na cala maske.. no.. to tylko teraz pozostaje pytanie gdzie orurowanie (tanio) niekonicznie z nierdzewki i niklowane sobie naprawic.. jestem z Gdanska.. moze ktorys z szanownych kolegow wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavvel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 http://pracowniametalu.pl/ spróbuj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Troche daleko.. ale thx :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavvel Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 zawsze istnieje taka instytucja jak kurier :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 taaa.. tylko, ze to moje orurowanie nie jest typowe.. więc musiałabym je wyslac chyba.. a mowilam, ze zalezy mi na jak najmniejszych kosztach.. dlatego szukam czegos blisko.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pogromca Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 no to powodzenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Z czym powowdzenia?? Cos nie tak?? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ORYROWANIE TO SYF SZPAN I WOGULE KIBELLLL BEZUZYTEZNY WALISZ I GNIE PODWOZIE :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ORYROWANIE TO SYF SZPAN I WOGULE KIBELLLL BEZUZYTEZNY WALISZ I GNIE PODWOZIE :evil: No orurowanie w mikrze to napewno syf, a tak nawiasem jakie podwozie do zgięcia jest w aucie terenowym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ORYROWANIE TO SYF SZPAN I WOGULE KIBELLLL BEZUZYTEZNY WALISZ I GNIE PODWOZIE :evil: Orurowanie - jak sie w moim przypadku okazalo.. :roll: - to baaaaardzo przydatna rzecz.. gdyby nie te rury stalowy slup wjechalby mi do polowy maski :-).. a podwozie ?? kolego, cos Ci sie chyba pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 honda crv orurowana po stluczce nic nie bylo widac na pierwszy zut oka a to co sie dzialo pod spodem to na kanale bylo widac ,koszt serwisu 6700zł, a niby tylko zagieta rurka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 honda crv orurowana po stluczce nic nie bylo widac na pierwszy zut oka a to co sie dzialo pod spodem to na kanale bylo widac ,koszt serwisu 6700zł, a niby tylko zagieta rurka, rzut.. rzut oka jezeli juz.. a poza tym.. szkoda slow na takie jalowe dyskusje.. nie czytasz co sie pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 CZYTAM.TYLKO SKOMENTOWALEM DO CZEGO NADAJE SIE ORUROWANIE , SZKODY I TAK SA CZASEM NAWET POWAZNIEJSZE. RZUT NA ZUT NIE POPRAWIE, KTO MIE ZNA WIE ZE JESTEM DYSLEKTYK I UPARCIUCH :wink: I PROSZE SIE BULWERSOWAC ZLOSC PIEKNOSCI SZKODZI :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 CZYTAM.TYLKO SKOMENTOWALEM DO CZEGO NADAJE SIE ORUROWANIE , :wink: no to ja tez Ci tlumacze do czego mi sie przydalo.. po jaka cholere generalizujesz i uznajesz to za.. nawet tych slow nie chce mi sie powtarzac bo po co?? miales ?? korzystales?? wiesz jak to dziala?? nie wiem na jakich WLASNYCH doswiadczeniach sie opierasz.. ale jesli jakies WLASNE masz to chetnie sobie poczytam.. tylko plizzzz.. nie o orurowaniu w mikrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 CZYTAM.TYLKO SKOMENTOWALEM DO CZEGO NADAJE SIE ORUROWANIE , :wink: no to ja tez Ci tlumacze do czego mi sie przydalo.. po jaka cholere generalizujesz i uznajesz to za.. nawet tych slow nie chce mi sie powtarzac bo po co?? miales ?? korzystales?? wiesz jak to dziala?? nie wiem na jakich WLASNYCH doswiadczeniach sie opierasz.. ale jesli jakies WLASNE masz to chetnie sobie poczytam.. tylko plizzzz.. nie o orurowaniu w mikrze pozdrawiam Ola, tylko spokojnie... Mrówa jest znany z tego, że się zna na wszystkim i niech tak zostanie :wink: A co do orurowania - jutro będę w zaprzyjaźnionym warsztacie w Gdyni, którego właściciel ma patrola, x-traila, landcruisera i co tam jeszcze. A poza tym jeździł kiedyś w rajdach terenowych. Popytam jak nie zapomnę. I nie denerwuj się tak, bo ci się orurowanie powygina :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 I nie denerwuj się tak, bo ci się orurowanie powygina :wink: hehehe.. juz bardziej sie nie powygina.. looz.. ja sie nie denerwuje tylko energicznie wyrazam swoje zdanie :-) dzieki za info o Mrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Piomal nie przesadzaj.poprostu mam zle doswiadczenie,orurowanie[PODKRESLAM PROFESJONALNE A NIE TZW TUNINGOWE] moze przyda sie w rasowej terenówce do off roadu ale napewno nie do jazdy po miescie :wink: CO DO PANI OLI to jest to bardzo mila i urocza osoba. Żeczywiscie milo sie nam rozmawiało na gg ale do porozumnienia odnosnie orurowania nie doszlisMy, :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A co do orurowania - jutro będę w zaprzyjaźnionym warsztacie w Gdyni, którego właściciel ma patrola, x-traila, landcruisera i co tam jeszcze. A poza tym jeździł kiedyś w rajdach terenowych. Popytam jak nie zapomnę. Bede wdzieczna za pamiec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pogromca Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 KTO MIE ZNA WIE ZE JESTEM DYSLEKTYK I UPARCIUCH zapomniałes dodać KRETYN :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 KTO MIE ZNA WIE ZE JESTEM DYSLEKTYK I UPARCIUCH zapomniałes dodać KRETYN :!: :shock: No to się mrówa ucieszy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 KTO MIE ZNA WIE ZE JESTEM DYSLEKTYK I UPARCIUCH zapomniałes dodać KRETYN :!: poniewaz jestem dobrze wychowana osoba NIE TAK JAK TY,to zachowam to co mialem powiedziec dla siebie,nie bede sie znizal do twojego poziomu,ALE JAK MASZ JAKIES ALE CHETNIE SIE SPOTKAM PUBLICZNIE :twisted: I KRETYNKA ODSZCZEKASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pogromca Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 1.Pokazałes poziom inteligencji w pierwszym poscie w tym temacie. 2.Będe w Warszawie 17 wrzesnia tego roku więc do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 1.Pokazałes poziom inteligencji w pierwszym poscie w tym temacie.2.Będe w Warszawie 17 wrzesnia tego roku więc do zobaczenia. chetnie sie spotkam co do poziomu inteligencji pierwszy zaczales wyzywac jak szczeniak z podstawowki. a po 3 to nie miejsce na takie dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola_to Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Piomal - dowiedziales sie moze czegos w temacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jeszcze nie, mają urlop w tym tygodniu (właściciel będzie po weekendzie). Ale jutro będę u nich znowu (brat tam sobie robi auto) i postaram się chociaż trochę dowiedzieć. Nie gniewasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi