maius Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Szukałem, szukałem i wreszcie znalazłem. Zawsze mi czegoś w standardowym zderzaku w P11.144 brakowało - mógłby być bardziej agresywny wg mnie. Tutaj pomysł jednego kolesia, zdjęcia znalezione na greckim forum. Wrzucam foty nie tylko przodu, bo wg mnie auto całkiem fajne. Tylko tych brewek nie rozumiem:O Ktoś się orientuje ile taka przeróbka zderzaka może kosztować oraz jak i gdzie się to robi? Co w ogóle myślicie o samym zderzaku? Przesada? Mi się podoba, nie ukrywam. EDIT: coś mi się jednak wydaje, że można kupić taki gotowy zderzak, bo już kolejny taki znalazłem, tym razem na YT... Edytowane 9 Maja 2011 przez maius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 wg mnie to jest dokładka zderzaka, wygląda elegancko i te nerki inne niż wszystkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja mam takie brewki i autko wyglada o niebo lepiej niz bez a zderzak jest ok tez bym cos takiego zalozyl u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No to już wiem, że to jest na 100% dokładka, nie jakaś własna przeróbka. Założę się, że jak już wreszcie znajdę, to będzie kosztowała z 200E... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Tez bym chetnie zalozyl jakis taki delikatny plastikowy elemencik pod przedni zderzak co by troche nizej schodzil. W tym wątku koleżka z Holandii sobie założył wlasnie taki o jaki mi chodzi: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?18,3789890,page=6 Wogole calkiem gustownie tą primerke dopiescil! Bez przesady i ze smakiem. Tutaj caly cykl jego przerobek, duzo foto: http://www.autoweek.nl/forum/read.php?18,3789890,page=1 Tylko gdzieby można cos takiego dostac? Moze ktos kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 To jest dokładka od Laguny I chyba. Wg mnie lepsza od Leona Cupra. 160zł na alledrogo. Zdjęcie poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misio 2024 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 od której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ponieważ nie zanosi się, żebym kiedyś znalazł dokładkę z pierwszego posta, postanowiłem pomodzić tym, co było dostępne. Tak wygląda dokładka z Laguny 1 ph 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ładnie przylega do zderzaka, przyklejona jest czy co 10cm wkręta dawałeś? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Może nie co 10cm, ale gęsto Kleić nie chciałem, bo dokładkę trzeba lekko dogiąć, żeby spasowała (szczególnie na rogach). Robota dość żmudna, ale mi się efekt bardzo podoba, agresywniej to wygląda. Dokładka ma 4cm wysokości, na szczęście optycznie nie ma dużej różnicy poziomów z progami (patrząc z boku). Edytowane 30 Maja 2013 przez maius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody18 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mam pytanie jak zrobić te przydymione reflektory jak jest w tej niemieckiej primerce,jest na to dobry patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi