Gość krokus30 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Po uruchomieniu zapala mi się kontrolka ABS,NATOMIAST po wyłączeniu silnika i włączeniu gaśnie,proszę napiszcie co jest przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Poszukaj w innych postach na temat przyczyny palenia się kontroli ABS bo jest dużo na ten temat. System ABS kasuje błędy po każdym wyłączeniu stacyjki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zmierz może rezystancje czyjników od abs,wtyczki masz pod maską.Miałem podobnie przekręciłem zapłon kontrolka od abs sie zapaliła po chwili zgasła uruchomiłem silnik dalej była zgaszona,ale wystarczyło skręcić kołami i sie zapalała.Usterke powodował przewód do czujnika abs który robił przerwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.