Gość argen Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam, w załączniku wrzucam poradnik obsługi Primery P10 produkowanej w latach 90-99. Na forum jeszcze go nie widziałem, więc mam nadzieję że się przyda . Sorki za bałagan, ale załącznik się nie ładuje. Wyskakuje mi cały czas błąd: nie wybrano pliku. Plik oczywiście wybieram i klikam załącz. Może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie wrzucisz go na forum bo za duzy plik . Pisze ze wielkosc pojendyczego pliku 4,88MB aten ma ponad 50 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość argen Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dzięki Nie pomyślałem o tym. W takim razie jeżeli ktoś potrzebuje proszę pisać na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 skasowałem bo nie wiem jak z prawami autorskimi ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.