Motyl22 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam forumowiczów Otóż ostatnio zaglądałem pod maskę i zauważyłem pęknięty wężyk, w sumie chyba już sparciały widoczny na tych zdjęciach zaznaczony na czerwono miejsce pęknięcia i mam pytanie co co on odpowiada i od czego jest? Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ mam zatkany pewien otwór czy nie jest to czasem po egr? kolejne 2 foty zaznaczone na czerwono Nissan ALMERA n16 2.2 di 110km pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość YamaY Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Z tą rurką to nie wiem, a jeśli chodzi o tą zaślepkę to z tego co się orientuję to nie jest miejsce gdzie jest EGR. Też taką mam. I proszę zmniejsz zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam forumowiczów Otóż ostatnio zaglądałem pod maskę i zauważyłem pęknięty wężyk, w sumie chyba już sparciały widoczny na tych zdjęciach zaznaczony na czerwono miejsce pęknięcia i mam pytanie co co on odpowiada i od czego jest? Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ mam zatkany pewien otwór czy nie jest to czasem po egr? kolejne 2 foty zaznaczone na czerwono Nissan ALMERA n16 2.2 di 110km pozdrawiam rurka jest od zaworu wesgate do regulacji doładowania przez turbo a zaślepka nie ma nic wspólnego z egr, za nią jest wałek rozrządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.