Gość kermitzlasu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam;) planuję wymienić reflektory przednie w N16 2003r po lifcie- prawy reflektor jest zaparowany i są zmatowione plastikowe odbłyśniki. mam zapytanie : czy lepiej kupić używane oryginalne lampy nissana na metalowych soczewkach czy nowe zamienniki?? na używane z giełdy i z allegro nikt nie chce dać gwarancji czy nie zaparują- boje się że mogą być rozszczelnione i po założeniu znów parować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja kupiłem używany z metalową soczewką i jest OK, zawsze jest jakieś ryzyko. Może przed założeniem jakoś dodatkowo reflektor uszczelnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kermitzlasu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 na allegro kupywales?? wymieniałeś samemu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.