Gość lukaszjas Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam Koledzy potrzebuje kogoś kto by wyczyścił nastawnik w mojej primerce. Mieszkam w Łomiankach koło Warszawy i najlepiej by mi pasował ktoś z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wiem czy to daleko od Ciebie ale ponoc dobry jest pompiarz w Nadarzynie . Nazywa sie Podkowinski. Telefon sobie znajdziesz. Poza tym kazdy dobry pompiarz to zrobi tylko taka usluga to byla 250zl . U mnie tyle z rok temu chcial ale zapomnialem go zapytac czy razem z ustawieniem dawki paliwa Jak bedzie bez to trzeba jeszcze doliczyc okolo 80 -100zl. Nie wiem czy jeszcze kolega GAWA dziala na forum . Jesli tak to skontaktuj sie z nim . On mieszka chyba w Warszawie albo gdzies blisko Warszawy z tego co pamietam.Czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaszjas Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 dziekuje Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.