kslyk Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam Wszystkich postanowile dokupic do Tinki zestaw 6 ściu sensorów ( z jednym modułem) do parkowania ( przód i tył) tylko nie wiem gdzie je podłączyć tzn: do jakiego zasilania - kostki. czytałem na innych forach że tył podłączamy do biegu wstecznego ( ale nic mi to nie mówi ;/) a przód to już wogóle czarna magia. Może ktoś już coś podobnego montował w nissankach proszę o POMOC DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Romulus Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 ja podłączyłem pod żarówkę od cofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kslyk Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 dzięki ROMULUS . tył pod żarówkę cofania . A przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.