bogdi Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 no i znów mały problem lub niedouczenie, chodzi mi o zegarek taaaki wielki obok szybkościomierza (wskazówkowy) - albo mam jakieś uszkodzenie, lub po prostu nie wiem jak go przestawić - próba wciśnięcia u obrócenia nie daje rezultatu (duży opór) może robię coś nie tak - proszę o poradę zanim rozbiorę całą deskę rozdzielczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W golfie 2 mialem taki sam zegarek ipokretlo musialem wyciagnac do siebie ,ustawic godzine i wcisnac. Zrob moze tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 przy wyciąganiu pokrętła przestawia się ale cały zegar (rusza się) i nie mając pewności boję się użyć większej siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 W Primerze W10 miałem taki zegarek. Pociągnij pokrętło do siebie i kręcąc w lewą lub prawą stronę ustaw godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 nic z tego opór taki, że chyba bym to pokrętło ukręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 to jak nie chcesz kręcić zegarkiem to odłącz akumulator i podłącz o danej godzinie, która wskazuje zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdi Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 i chyba właśnie tak to zostało zrobione - tylko kurcze ten czas letni i zimowy, muszę wozić kalkulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.