Gość kamilETZ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam wczoraj wyciąłem progi w mojej alinie bo łatanie nie ma sensu bo są strasznie zgnite i tu pytanie czy ktoś z Was to przechodził w swojej N15 tylko ze w 3d sa na allegro progi ale o długości 180cm i brakuje po koncach 20 cm a to tez mam do wymiany i co zrobić macie moze jakies namiar na całe progi badz jak to robiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja sam nie robilem, oddalem gosciowi do warsztatu 900zł za obie strony dodam ze progów nie bylo mozna powiedziec:), koles sam robi dokladki z blachy u mnie musial złapac sporo wyzej ruda wchodzila juz wyzej, 3/4 progu potem zabezpieczyl barankiem reszta polakierowana, ale jak dokladnie to robil wszystko to za bardzo nie wiem..., ogolnie robienie tego samemu moze byc ciezkie chociaz jest na forum gosciu co pianka progi latal...jest nawet temat z jego wykonaniem poszukaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 znaczy z blacharka sobie poradze bo jestem spawaczem z zwaodu a doczynienia z cienkimi blachami mam na co dzień... kolege mam lakiernika to mi to wyprowadzi tylko szukając progów ciezko dostac coś mozliwego bo na allegro tylko z metra cięte.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja sobie sam dorabialem te koncowe reperaturki z zagięciami.troche weny tworczej i zrobisz to bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 a nie macie może fotek z tej operacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Popcorn Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja 2 tygodnie temu miałem robione progi łącznie z zagięciami do błotników. Progi kupiłem na tej aukcji http://allegro.pl/nissan-almera-n15-96-99-prog-progi-nowe-i1618136859.html i muszę przyznać ze całkiem ładnie to wyszło. Pozostałe części u tego gościa też dostaniesz. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.