słonik Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Oglądałem autko z 2002 r wersja Visia. Auto salonowe, zdziwił mnie jednak widok LCD w porównaniu do innych z tego rocznika był jakby jednokolorwy i przy odpaleniu nie pojawiała się charakterystyczna "kula ziemska". Czy w tych rocznikach różniły się wersje LCD? Czy jest szansa jakoś to upgradować?Dodam, że oglądany egzemplarz nie posiada kamery cofania. Pozdrawiam Słoń Załaczam zdjęcie lcd (niestety wyłączonego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac-sar Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Mam ten sam model i niestety wyświetlacz jes jedno kolorowy czyli bursztynowy te roczniki tak miały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Słoń z Autokącika ? moja Primerka jest z 2002 roku ale mam kolorowy wyświetlacz już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Słoń z Autokącika ? moja Primerka jest z 2002 roku ale mam kolorowy wyświetlacz już Tak ten sam Autko juz zakupione. A jest mozliwosc upgradu tego lcd(wymiana)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tak ten sam Autko juz zakupione. A jest mozliwosc upgradu tego lcd(wymiana)? no to pochwal się kolego jaka fura chyba jest możliwość wymiany, ale wiąże się to ze zmianą oprogramowania, ale pewności nie mam. ostatnia fotka, moja Primka i jej ulubiony koteczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.