gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam Na dołkach mam z tyłu stuki chyba gdzies koło prawego koła co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 może byc wszystko zobacz na łączniki stabilizatora napewno tam występują ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ok zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Z tyłu w N16 stabilizator?! Tam jest belka skrętna. Stukać mogą tuleje belki, poduszki sprężyn, ciezko powiedzieć. Podjedź na szarpaki to wszystko wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja też myślałem że coś stuka a to była płyta w bagażniku jak był pusty. Podskakiwała na wybojach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 To może u mnie skacze podnosnik lezy luzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wyciągnij wszytko z bagażnika i się przejedź. Napisz rezultat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ok dam relacje tylko wymienie przednie amortyzatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.