gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam Mam zamiar załozyć do swojego samochodu instalacje LPG Stag 4 Czy to dobry wybór? Jakie załozyc do tej instalacji wtryskiwcze żeby wszystko dobrze chodziło? Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 STAG4 to tylko elektronika, możesz też pomyśleć nad STAG300+(wiecej możliwości i bardziej rozwojow) do tego Hanny i jakiś reduktor, może być ZAVOLI ZETA N(S), MIII, NIKO, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A który lepszy stag 4 czy ten stag 3000+?A potrzebny jest lubryfikator do mojej almery 2002 r grudzien po liftingu 1.8 16v 116km?? Wtryskiwacze lepiej kupic dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 lepszy STAG300+ zwany teraz ISA, lepiej zainwestować w dobre wtryski, lubryfikacja hmmm jak dla mnie nie potrzebna bo jak będzie źle wystrojona instalacja to i tak nic nie pomoże, ale za to właściciel będzie miał lepsze samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 podstawa to dobry reduktor i dobre wtryski czym lepsze parametry reduktora to elektronika mniej do kombinowania ... szkoda Dino że poszedłeś na całość i zmieniłeś od razu staga i hanki bo trzeba było wsadzić i zobaczyć jak sie sprawują na S200 a potem dawać S300 isa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a czym sie rózni stag 4 a ten 300+?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a chciałem zrobic raz i nie wracać do tego, ale i tak został jeszcze reduktor do przełożenia i trzeba pochować te wężyki pomiędzy głowę a kolektor a czym sie rózni stag 4 a ten 300+?? masz TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 dzwoniłęm ten stag 4 i 300+ są w tej samej cenie a wtryski to magic lub rally a hanna to juz cały komplet za 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 to zapłać teraz 2500 i będziesz miał spokój a nissmo odwdzięczy się w spalaniu i jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 a wtyskiwacze hana to jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Widze że ty masz takie niebieska HANA2000, MAGIK III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 tak, ale ja mam trochę więcej mocy niż TY, MIII, jest fajnym i małym reduktorem z dużym dolnym zakresem regulacji, u mnie już przestał dawać radę, ale ma nalatane ponad 50kkm i teraz czeka już NIKO na wymianę U Ciebie można też by było się pokusić o zielone, ale na niskim ciśnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 aha bo ja na gazie zabardzo sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 aha bo ja na gazie zabardzo sie nie znam czyli najważniejsze abyś zamontował dobre elementy i miał prawidłowy montaż min. ze zdjęciem kolektora do wiercenia itp. wtedy zapomnisz, że masz gaz i bedziesz tanio jeździł swoją "kuchenką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Klient coś jeszcze mówił o instalacji lpg Lovato Ta instalacja Stag 300+ z hana czerwone to powiedział cene 2500zł bez lubryfikacji dobra cena czy duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A ta instalacje lovato? Lepsza od staga czy gorsza ona jest droższa o 200zł Mógłby ktoś powiedziec o firmie auto- gaz Lublin ul Szewska 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 @and_pec jest z Lublina i ostatnio zakładał gaz do almy to go podpytaj, bo zrobił wywiad, Adam Rogowski z Jastkowa zrobił by to BDB ale i cena jest wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Jak się skontaktowac nie mozna bo nawet wiadomosci do niego nie moge wysłać? Edytowane 18 Maja 2011 przez gaco12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 z kim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Z and_pec nie moge wysłac e-maila ani wiadomosci Koledzy a instalacja BRC Sequent 24 jak sie sprawuje może byc czy lepszy bedzie stag 300+?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 też dobrze, tylko droższa w utrzymaniu, ze względu na podzespoły, do tego jesteś skazany na Pana gazmena, i tak w każdym przypadku najważniejszy jest poprawny montaż, STAG-a możesz tak ładnie poukładać, że nikt tego nie zauważy a BRC "lubi" długie wężyki itp ale się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Dzwoniłęm przed chwilka i dowiedziałęm sie o instalacji SEC LECHO a wtryski OMVL za 1950zł? A stag 300+ to 100zł drożej Klient powiedział że lech i stag to ta sama firma tylko sie rozdzielili Jak jest z tymi instalacjami lecho i stag Edytowane 20 Maja 2011 przez gaco12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 dobra, ja swoje napisałem wcześniej i na tym chyba zakończę swoje doradztwo widzę kolega szuka tanio i dobrze a niestety tak się nie da, zaoszczędzone wcześniej 100-200zł wróci tak szybko, że się nawet nie spodziewa niestety za jakość trzeba zapłacić, sprawą wtórną jest wynagrodzenie instalatora, co nieraz jest hmmmm bez komentarza 2050zł za STAG-a???????????????? to co Oni tam chca założyć???????????alaskę i red valdemary??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi