gaco12 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Wtryskiwacze alaska i valteki odpadają to ja chybA założe staga 300+ i dołoże do lepszych wtryskiwaczy aby dobrze wszystko chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Dzwoniłęm przed chwilka i dowiedziałęm sie o instalacji SEC LECHO a wtryski OMVL za 1950zł? A stag 300+ to 100zł drożej Klient powiedział że lech i stag to ta sama firma tylko sie rozdzielili Jak jest z tymi instalacjami lecho i stag Niestety w tej cenie to 100% pewności, że auto będzie zgazowane w ciągu 6-8 h czyli- bez zdejmowania kolektora, do tego dojdą kiepskie podzespoły = kłopoty jak nie od razu to chwilę potem Lecho&Stag -obie firmy obok siebie-ponoć tę pierwszą założył pracownik Staga -ale sterownik to już dalszy plan-podstawa to poprawny montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja przypilnuje aby zdjeli kolektor A LPG to mam zamiar założyc do 2500zł Który reduktor i wtryski byłyby najlepsze bo jade do gazownika i chciałbym mu powiedziec co chciałbym miec załozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wtryskiwacze Hana -czerwone powinny być O.K do twojego silnika Reduktor -Zavoli Zeta-S (z zapasem ) lub Zeta -N, ewentualnie Magik 3 lub coś z nowych np. Niko Do tego sterownik Stag 300+ lub coś wyżej czyli Stag Premium I podstawa -kumaty gazmen, bo jak spie....y montaż na tych zespołach-to równie dobrze może założyć tani kit-będzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) A te wtryski hana to jaki model czerowne?? To sa o te HANA H2000 http://allegro.pl/wtryskiwacz-gazu-hana-h2000-z-kroccem-czerwony-i1645945086.html ?? Do samochodu ile potrzebuje sztuk 1 czy wiecej? Czy jakies inne? Edytowane 9 Czerwca 2011 przez gaco12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A te wtryski hana to jaki model czerowne?? To sa o te HANA H2000 http://allegro.pl/wtryskiwacz-gazu-hana-h2000-z-kroccem-czerwony-i1645945086.html ?? Do samochodu ile potrzebuje sztuk 1 czy wiecej? Czy jakies inne? Tak to dokładnie te wtryskiwacze, potrzebujesz po 1 szt na cylinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sorry ze zapytam almera ile ma cylindrów 2 czy 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sorry ze zapytam almera ile ma cylindrów 2 czy 3? No ale mnie rozbawiiiiiiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No ale mnie rozbawiiiiiiłeś nieraz ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 nieraz ręce opadają No wiadomo, że nie każdy jest mechanikiem z "urodzenia" ale takie kwiatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Chciałem was sie spytać bo nie wiedziałęm a wy sie smiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Chciałem was sie spytać bo nie wiedziałęm a wy sie smiejecie kolego nikt się nie śmieje, tylko jak podniesiesz maskę i popatrzysz na silnik to widac ile masz świec czyli tyle cylindrów, nikt się nie spodziewał takiego pytania, także spox i nie bierz tego do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ok chłopaki teraz bede wiedział thx Byłem dzisiaj u gazownika polecał mi instalacje LECHO SEC 4 lub LECHO Mini SEC 4 co o tym mysliecie?? reszte podam jak bede w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 jak podasz elementy to można coś powiedzieć LECHO (tatki sobie) to sterownik a liczy się reszta, ale jak dostaniesz to co w KITACH, to odpuścił bym sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jak dotre do domu to podam czesci Czyli tak: Lecho secel 4 mini OMVL REG TOMASETTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 hmm badziew, ale zrobisz jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kolego -pytasz się na forum o podzespoły do auta by go nie zepsuć....dostałeś odpowiedzi....wiem, że teraz masz dylemat bo te są taniej i szybciej się zwrócą, ale uwierz...przy złym wyborze będziesz tylko klął na czym świat stoi a zakład LPG będzie zwalał winę na ...cewki, przewody...itd. Nasze autka lubią ostrą jazdę i jeżeli chcesz cieszyć się z tej jazdy zaufaj naszym sugestią. Zestawy proponowane z poprawnym montażem powinny się zmieścić w 2700-2800 PLN-ów. Jeżeli jednak jesteś typem człowieka spokojnego i zamierzasz sprzedać samochód za rok to bierz zestaw, który ci proponują i tu raczej sugeruj się ceną najniższą.. Tak czy inaczej życzę udanego, wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi