Gość Fasol Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam wszystkich! Mam problem ze światłami w P10 jak tylko przekręce włącznikiem zapalają mi sie światła długie wraz z ich kontrolką jak tylko przekręce włącznikiem z dwa razy wszystko wraca do normy i tak cały czas większość mówi mi ze to włącznik czy to prawda ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 U Ciebie bedzie do przeczyszczenie przelacznik. Tak jak CI mowia Zrobisz to TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fasol Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dzięki wielkie to moze nie potrzebnie zamawiałem używany z allegro gościu od którego brałem to mówił ze to niby standard w Primerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.