słonik Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Hej Czy wszystkie primery obligatoryjnie od 2002 roku miały przednie światła przeciwmgłowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 moja Prymulka ma, a Twoja nie ma ? gazujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 raczej opcja, ale nie jestem pewien. Sprawdź nr.VIN a będziesz wiedział co powinno być a czego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonik Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Hej no nie ma Z wykazu salonu wynika, ze to była wtedy opcja. W gałce nie ma włączenia przednich. Gdzie można rozkodować vin?Pisałem, ale nikt nie odpisał, a linki nie działają ;-( Co do gazu, zastanawiam się.Ile kosztuje średnio sekwencja do tego silnika? Pozdrawiam Słonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radion Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ja mam z 2005 i nie mam tych świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja mam kombi 2,0 2003 rok i halogeny pod zderzakiem są... Co bardzo mnie cieszy. W Hondzie nie miałem i wiem że lipa bez tego, zwłaszcza w mojej krainie wiecznych mgieł (głównie wiosna i jesień)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hej no nie ma Z wykazu salonu wynika, ze to była wtedy opcja. W gałce nie ma włączenia przednich. Gdzie można rozkodować vin?Pisałem, ale nikt nie odpisał, a linki nie działają ;-( Co do gazu, zastanawiam się.Ile kosztuje średnio sekwencja do tego silnika? Pozdrawiam Słonik no to lipa, może nie miała od nowości zagazowane mam KME DIEGO G3 - dałem 2 tysie - NO PROBLEMOS W JEŹDZIE NA GAZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony94 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Moja Primerka z 2003 1.8 benz ma halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Moja 2002 rok 1.8 z gazem także ma halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiksat Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja mam z 2005 roku i nie ma tych świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi